Friday, 1 November 2013

Debaran November !

ASSALAMMUALAIKUM...

Sekarang ni dah masuk bulan November ! Diulangi November ya. Bermakna tinggal lagi sebulan kita bakal melangkah ke tahun baru iaitu 2014. Fuhhh ! cepatnya masa berlalu. Bak kata mama ekin "masa itu berlian" bukan nya emas dah. 


Bulan November ni juga merupakan bulan peperiksaan yang amat BESAR bagi ekin. Bulan nie dah nak exam STPM untuk Penggal 3. Jadi nie peperiksaan yang terakhir sebagai budak sekolah. 14 tahun menyandang jawatan sebagai budak sekolah taw. Bukan nya sekejap taw 14 tahun tue. 

Berdebar gila bila dah nak exam nie. 07 hb nie dah mula exam.Study pun x habis lagi. Macam mana nak jawab exam nanti lah. Hmmm. Lepas habis exam Penggal 3 ada pula yang exam Ulangan bagi Penggal 1 & 2. Yang nie pun ekin ada amik juga. Ulangan Sejarah untuk Penggal 1 dan Bahasa Melayu untuk Penggal 2.
Nasib baik lah lepas 2 minggu exam Penggal 3. Boleh lahh study lagi kan. 

Semoga dipermudahkan segala urusan ekin pada hari tue. Jadi korang doakan kejayaan ekin yea. Itu aja nak update. Hihihi

Salam sayang,
Tuan Punya Blog.

No comments:

Post a Comment