Tuesday, 4 June 2013

Hi June, Bye Mei

Assalammualaikum, Hai guys. Selamat Petang :)

Hmm hari nie dah masuk 04 jun. Jadi bulan mei dah berlalu pergi, maka tiba lah bulan Jun untuk melaporkan diri. (wahaha , ayat hiperbola betul) Bermakna tinggal lagi 6 bulan ja sebelum tamatnya tahun 2013. Maka status ekin sebagai pelajar PRA-U aka pelajar sekolah juga akan tamat. huhu sedih meh :( Apa-apa pun bulan-bulan yang terakhir nie kena fokus betul-betul, jangan main langsung kalau boleh lah. Sebab yang nie adalah penentu masa depan ekin. tinggal 6 bulan ja lagi. Mana nak buat PBS, mana nak repat paper lagi, nak exam lagi. haisyh memeningkan kepala betol lah. Rasa macam tak cukup masa saja. Okay lah nak bagi taw tu ja pun.

Bye, Assalammualaikum.