Monday, 7 October 2013

Tetap Menantimu - Nomad

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku
Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu


Drama Love You Mr. Arrogant!

Assalammualaikum,
Lamanya tak updates blog, huh dah bersawang tue.
Ok lah tak nak mukadimah panjang-panjang, nak bagi tahu tu ja. HIHI XD.



Haaa nie nak cerita pasal novel Love You Mr.Arrogant karya kak Alieysa Kirana yang didramakan tue. 

Novel yang nie lah
Drama nie dah mula ditayangkan dah di kaca tv anda-anda semua pada 25 September 2013. Drama LYMA nie setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 7.00 petang - 8.00 malam slot Akasia TV3. Pelakonnya terdiri daripada Azlee Khairi sebagai Zariel Irham dan Zara Zyya sebagai Zara Amirah.
Hero & Heroin.

Ada lagi pelakon lain tapi tak ingat lah pulak nama diorang tue, cuma kenal muka saja, lagipon malas nak search. HIHI. Tapi yang bestnya  lagu tema drama nie best taw. Tetap Menantimu by Nomad. Tak percaya cuba dengar. Best kan ?


Ok lah itu saja yang nak disampaikan. Jangan lupa dating depan kaca tv taw setiap hari isnin hingga khamis jam 7 petang di TV3.