Tuesday, 12 March 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME !


Happy Birthday To Me ! Happy Birthday To Me ! Happy Birthday To Me ! Happy Birthday To Me !
Wahhh ! hari nie 12/ 03/ 2013 bermakna dah 19 tahun rupanya. Allhamdulillah masih lagi dapat bernafas dibumi ALLAH SWT nie kan . Syukur sangat-sangat. Birthday tahun nie memang superb lah . Nak tahu sebab apa ? Tahun nie member-member kelas ekin semua celebrate birthday ekin . Perkhh ! terharunya ekin . Tapi sian kat depa konon nak bagi suprise tapi ter'kantoi' lah pulak . habes rahsia korang ekin tahu dah . Hahaha. First time ada orang yang sudi celebrate birthday ekin . Memang terharu giler . siap ada kek lagi . dah lah sambut kat kfc . Kena pulak kfc time tue tada orang lak , memang kfc tue kami yang punya lah . bergelak sakan .apa-apa pun memang terharu giler lah weh . korang buat ekin terdiam sampai tak taw nak kata apa dah .
Tapi yang sadis nya 'SI DIA' tue tak ingat pun birthday ekin . sampai hati awak buat saya macam nie . birthday awak ekin ingat jhaa . Awak lupa eh birthday ekin hari nie?
Tapi xpew lah ekin dah ada member yang tolong celebrate kan .betul tak ?
Jadi sempena umur yg ke 19 tahun nie ekin harap ekin dapat lah capai segala impian yang tak tercapai tue . Insyaallah . :)