Sunday, 28 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa di PWTC 2013 !!

Assalammualaikum, Selamat Petang !

Tengok tajuk kat atas tue pun dah taw apa yang berlaku kan,betul tak? Tak tahu? tipu lah tue.. tak baik taw menipu.. berdosa ! (tapi aku wat jugak, HAHA terpaksa jew tue) Okay lah berbalik pada tajuk yang kat atas tue. Wahhh! PBKL dah mula lah . bila mula sampai bila? nie haa dari 26/04 hingga 05/05/2013. Hari nie dah masuk hari ketiga taw! Tudiaa lama kan? lama lah jugak tapi sayang tak dapat pergi punn.. huwaaa sadis nya :( hanya mampu tengok jew lah derang post kat wall n group fb.. perkhh! sadis tol... Nie tengok banner kat bawah nie...



 


Dah ler banyak novel baru-baru yang baru keluar sekarang nie. Memandangkan duit yang ada sekarang nie ciput jew terpaksa ler berpuasa buat seketika dari membeli novel-novel nie. Adoii.. Tak percaya eh banyak novel baru ? Nah tengok pulak gambar kat bawah nie.

Tadaaa !!!
Tudiaa banyak kan? Sapa lah yang tak jeles bila tengok banyak macam nie.. Yang nie baru dari Karya Seni & Penulisan2u. Belum lagi dari penerbit-penerbit lain.

Novelis-novelis pulak ramai yang pergi. teringin nak p jumpa dengan derang semua.
Tapi yang paling excited sekali nak jumpa dengan Kak Zura Asyfar dan Kak Suri Ryana tue. Nak autograf derang berdua. Dah ler nak tunggu novel terbaru dari akak Suri Ryana tue punya lah lama.

      tak sabar nak tunggu sampai ke rumah. TQ kak Alyza bub tolong belikan PISA siap ada TT Kak Suri Ryana lagi tue.

Nie lah novelis PISA tue. cantik kan? sayang Kak Suri.. *muahh kiri kanan*
(maaf yea kak bub curi ganbar akak, hehe)

Okayy lah tue dah tak larat nak taip dah.. Selamat Malam. Assalammualaikum..
   

No comments:

Post a Comment