Wednesday, 10 April 2013

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia !

Assalammualaikum ...

Wah novel Sebenarnya Saya Isteri Dia ( SSID ) karya kak Zura Asyfar dah dijadikan drama lahh . Best tuee . Boleh tengok sapa yang pegang watak Firash Arshad dan Syafa Aqira . dulu berangan jew watak diorang berdua tue tapi sekarang boleh lah tengok betul-betul . Real tue weyh ! Heee suka mehh ! .. Sekarang drama SSID nie dah start 29/03/2013 hari tue . kira dah dua minggu cerita tue di siarkan . Sekrang pun dah episod dua dah cerita tue . Drama SSID nie setiap hari Jumaat , jam 9 malam di TV3.. Para pelakon nya ialah Izzue Islam sebagai Firash Arshad aka heronya , manakala heroinya pula Tiz Zaqyah sebagai Syafa Aqira . Alololo comelnya tengok diorang nie berlakon bersama kan ? tambah-tambah abg izzue tue . dah lah hemsem ! comel pulak tue . aduhaiii ! nie tengok gambar diorang kat bawah nie ..


Okay lah tue jew gambar yang ada . sebernya ada lagi tapi nanti lah updates len . dah malas nak updates dah .. hihi .
okayy lah korang , byee , selamat petang , assalammualaikum ..

#p/s jgn lupa yea dating depan tv korang setiap hari jumaat , jam 9 di tv3.

No comments:

Post a Comment