Monday, 10 December 2012

Tak Ku Sangka Tak Ku Duga

Assalamualaikum .. Hai blogger semua ..

Tengah hari tadi mood x berapa nak baik lah . Sedih jew .. Rasa macam nak nangis jew. Adoi ! (sedih bukan sebab putus chenta ok! ) Huh ! memang sentap habes lah .. Mana tak nya pagi tue cerah jew cuaca tetiba tngah hari tue teros hujan punya lebat . Tue lah kekusaan Allah kan , x da siapa yang boleh merancang. Hujan yang turun seakan-akan membawa petanda buruk jew . bagi ekin jew lah , bagi korang x lah kudd .
Okay lah meh sini nak crita knpa ekin rasa sentap sangat hari nie . Sebenarnya hari nie keluar keputusan temuduga SPA yang ekin dah pergi temuduga pada 19/10/2012 dulu tue . Jadi hari nie 10/12/2012 bersamaan dengan 26 Muharam 1434 Hijrah tamat lah penantian ekin selama 2 bulan nie.
Dengan semangat yang berkobar-kobar ekin teros masok ke laman portal SPA tue. Tapi bila dah siap masokkan IC kat tempat yang disediakan teros keluar macam nie ..


Kod Skim Jawatan
Tarikh Temu Duga
Keputusan Temu Duga
   4310
LATIHAN JURURAWAT
19/10/2012   
Dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ini.
  
Keputusan muktamad adalah berdasarkan kepada surat pemberitahuan rasmi yang akan dikeluarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia.


Aduh teros luluh hati nie bila tengok tue .Hampir menitis air mata nie . Punah segala harapan !
Ya ALLAH ! xdew kew keajaiban yang nak berlaku. Tolong lah ubah kenyataan tue .
Fuh ! Fuh ! (try jampi sat kud-kud boleh ubah ka )Namun apa kan daya, kalau dah nama kenyataan tue memang kenyataan lah .Dah x boleh nak ubah dah ! Dah x da rezeki nak buat macam mna , terima jew lah .Jadi terpaksa lah teruskan tingkatan 6 tue . Arghhhhhhhhhh , x nak !!!!!!!!
Alamatnya musnah juga harapan family ekin yg lain terutama sekali mama & ayah.
Tak kesampaian hajat mereka nak tengok ekin follow jejak langkah atam ekin tue . Hisyh ! x sampai hati la nak bagi taw mereka semua .Tapi nak buat macam mna dah bukan rezeki , jadi kena lah terima kenyataan nya ! Tapi kan law berdasarkan kenyataan tue selagi x sampai surat makna nya ada lagi harapan lah kan ? hehe

No comments:

Post a Comment