Monday, 7 October 2013

Drama Love You Mr. Arrogant!

Assalammualaikum,
Lamanya tak updates blog, huh dah bersawang tue.
Ok lah tak nak mukadimah panjang-panjang, nak bagi tahu tu ja. HIHI XD.



Haaa nie nak cerita pasal novel Love You Mr.Arrogant karya kak Alieysa Kirana yang didramakan tue. 

Novel yang nie lah
Drama nie dah mula ditayangkan dah di kaca tv anda-anda semua pada 25 September 2013. Drama LYMA nie setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 7.00 petang - 8.00 malam slot Akasia TV3. Pelakonnya terdiri daripada Azlee Khairi sebagai Zariel Irham dan Zara Zyya sebagai Zara Amirah.
Hero & Heroin.

Ada lagi pelakon lain tapi tak ingat lah pulak nama diorang tue, cuma kenal muka saja, lagipon malas nak search. HIHI. Tapi yang bestnya  lagu tema drama nie best taw. Tetap Menantimu by Nomad. Tak percaya cuba dengar. Best kan ?


Ok lah itu saja yang nak disampaikan. Jangan lupa dating depan kaca tv taw setiap hari isnin hingga khamis jam 7 petang di TV3.


No comments:

Post a Comment